donderdag 27 oktober 2011

Zon, zee en apen


Hoi Allemaal,

Hier weer eeb blogje vanuit Batu Ferringhi. Op dit moment (half 10 's avonds lokele tijd) staan de hemel poorten weer wijd open. We zijn net op tijd het hotel binnen gelopen voor dat het nat werd. En mazzel dat we hadden want we waren de paraplu's vergeten.

Dit is Loes in de open lift die zich in de lobby bevindt. 

Aangezien ik vanmorgen een 4 mijl run gemaakt heb, had ik recht op een voetreflex massage. En kracht dat dat kleine vrouwtje kon zetten met haar vingers en knokkels. Poepoe

Zo maakt iedereen lampen. Gewoon een hoedje over een peertje en schijnen maar.

Opeens had Loes ze gespot. 2 langstaart makaken die zich tegoed kwamen doen aan het fruit van een papaja boom. Dit zijn 2 stuks een een grote groep apen die normaal gesproken aan de andere zijde van de straat in het bosrijkere gedeelte wonen, en alleen voor de 2 soorten fruit die dit hotel in de tuin heeft komen buurten.

En gegeten moest er natuurlijk ook worden, en wat is lekkerder dan op een markt vers klaargemaakte gerechten. En je snapt het wel, weer een chineese markt.
Nu hebben we allerlei soorten snacks naar binnen gewerkt.

De groeten en tot morgen.

2 opmerkingen:

  1. Hoi luujkes, noe effe ruste...geneet dervaan. Huuj noa sjoeël geweast en hub in december alwir examen....doem veur mich.
    Jørn had net der trein noa Limburg besjtilt op 2de keasjdaag. Hoop uch dan te zeen. Dieke knoevel, Jacq.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke beelden weer! Lopen die vrouwtjes niet over je heen of knijpen ze alleen in je teen? Hcp

    BeantwoordenVerwijderen