vrijdag 28 oktober 2011

Fitness, zee, en mooije dingen,

 Hoi Allemaal,

Na een redelijk luie dag, zijn we vandaag weer eens acief geweest. Eerst fitness, ontbijten, wat vogels spotten , tempels bezoeken, geld uitgeven en zwemmen,  Een mooi geeel vogeltje wat we al dagen op de plaat vast willen leggen, maar altijd weg vloog. Vandaar de naam vogel. Maar vandaag had Loes hem of haar bij de veren.
 

We wilden 2 tempels Boedistische tempels bezoeken en ze lagen volgens de plattegrond in een naamloze straat.waardoor we het niet konden vinden, Maar het resultaat was wel dat we bij een mooie straat terecht kwamen die de moeite waard was om doorheen te lopen , waarvan de achitectuur bijzonder was. Als bijkomstigheid vonden we ook nog een lekker lunch restaurant.

Sorry dat de foto's niet gedraaid zijn.
De tempels waren ronduit impossant, in de ene lag een Boedha beeld van een meter of 20 te slapen. En de ander was gewoon adners maar zeker niet minder mooi.
Weer een niet gedraaide foto, maar blogspot heeft zo zijn eigen manieren.

Een tempeltje op een binnen plein van de grote Burmeese tempel.

En omdat we iedere keer bij binnenkomst onze schoenen uit moesten doen, wat door het aantal verschillende gebouwen ook vaak voorkwam, moest ik met even vasthouden aan de vot van de olifant.

Hier zijn we!!!!!

En met geld uitgeven kwamen we een klokje voor HCP tegen. We hebben de naam van Hans maar al vast op de leveringslijst laten vermelden, Vind hij vast niet erg?


Vanuit tempels bezoeken, shoppen, eten, foto;s maken, zijn we maar even gaan zwemmen. Om de warmte van ons af te schudden. Het is hier namelijk heel warm.En tussen de bedrijven door heeft Loes nog een paar mooie zonsondergangen gefotografeerd. 

Geniet er maar van. Hebben wij ook gedaan.


En we hebben ons voorgenomen morgen rustig aan te doen, maar dat zal wel niet lukken.

Tot morgen
1 opmerking:

  1. Laat ik nou net zelf vandaag een mooi klokje gekocht hebben......

    https://www.facebook.com/Hcptdg

    Maar de intentie wordt gewaardeerd!

    Groet hcp

    BeantwoordenVerwijderen