vrijdag 22 oktober 2010

De vierde dag rondreis

Goedenavond allemaal, althans hier is het pikke donker, dus avond.

Excuses voor de niet gedraaide foto's, Zet de monitor maar op zijn kant indien nodig.

Vanmorgen 05:30 liep de wekker af, maar voor iets moois moet je wat over hebben
Buiten het reguliere programma om zijn we dolfijnen gaan kijken en snorkelen. En wat ik bij de vorige blog al vertelde waren het veel dolfijnen en heerlijk snorkelen, in water van een graag\d of 29.
Springen jullie maar in de Boschmolenplas. :-)
We hebben geen foto's van de dolfijnen, want dat is best moeilijk, op een bewegend bootje, met een klein camera. Maar wel films. Die zien jullie thuis wel.
En Loes speelde bijna de Titanic na, zie foto.
We hebben vandaag eerst een hele grote vulkaan bezocht. Niet be\oven geweest, maar genoten van het uitzicht. En we hadden hier een terrasje!!! Dat was minimaal een 7 op de schaal van HCP.


Uiteraard de dagelijkse tempel. En nu een oudje, de oudste van Bali.

op het terrein van de tempel staat een heilige boom, van een jaar of 600 oud. Als de lianen de grond raken dan schieten ze wortel. En zo wordt de boom alleen maar breder.
Lunch. Een lekker buffet, met uiteraard alweer een prachtig uitzicht. Maar daar is in Bali ook geen gebrek aan. zowel lunches als uitzichten.
En omdat het vandaag volle maan is, waren er overal ceremonies om dit te vieren. We zijn bij een gestopt om foto's te maken. (monitor naar recht kantelen aub)

De gehele weg door naar het nieuwe hotel hebben we een route gereden waar weinig toeristen komen, slingeren door de heuvels en door kleine dorpjes, en stukken erbij die de naam weg nauwelijks mogen dragen. Als ze ons hier uitgezet hadden, dan waren we nooit meer thuis gekomen, Alleen al vanwege het lekkere eten. Maar deze route was heel indrukwekkend.

We hebben de dag afgesloten met het intrekken van het nieuwe hotel, Op een grote weg sloeg de chauffeur  Ketut opeens links af, en wij denken, wat gaat hij nu doen in dat steegje. En hier ligt me toch een leuk hotel. Niet al te grote kamers, maar het gebeuren eromheen is geweldig. En het is een duik hotel ook nog. Even in het oog houden voor een Anthias uitje. Of mijn 50 verjaardag. Wie weet. 

De groenten en tot morgen.

2 opmerkingen:

 1. Hallo Marc en Loes

  had van trees gehoord dat jullie eindelijk op vakantie waren :) naar een prachtige bestemming
  Dus ik denk snuffel eens even rond op jullie site.
  Moet zeggen, ben onder de indruk.
  Super mooi daar (de foto's zeggen genoeg)geniet maar samen van deze mooie reis en tijd samen.


  groetjes anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ho! Ik ben Hoofdinspecteur Worldwide terrassen. jij mag dit alleen bie d'r Klinge doen!!

  Have fun verder!

  hcp

  BeantwoordenVerwijderen