dinsdag 10 november 2009

Rondreis dag 3

Vandaag zijn we richting Celestun gereden vanuit Merida. Hier hebben we de zoetwater mangrove bossen bezocht met een motorbootje. We hebben daar fregatvogels, pelikanen, flamingo's en een visarend kunnen bewonderen. Het was alleen jammer dat het water een beetje hoog stond vanwege de regen van de afgelopen dagen waardoor de flamingos ondieper water opgezocht hebben en dus bijna niet te zien ware.
Ook hebben wij de orkaan Ida mooi gemist, Die is langs Playa del Carmen gegaan maar heeft Merida links laten liggen. En zoals het er nu uitziet gaat de temperatuur in Playa nu berg op.
Daarna hebben we heerlijk gelunched en nog een uurtje of 2 aan het strand gelegen. Nu zijn we in een hotel in Chichen Itza. Morgen de laatste dag van de rondreis met een bezichtiging van dit maya bouwwerk. Dit schijnt de indrukwekkendste uit de regio te zijn.

We hebben net lekker gegeten en zijn nu op de kamer nog een half uurtje tv kijken en dan gaan we slapie doen.
Maar eerst moet ik nog een mug kapot gaan maken, want we zijn beide redelijk lek gestoken afgelopen dagen. En zowaar lusten de mexicaanse muggen Loes ook, en niet alleen mij zoals de Nederlandse collega muggen.
Buenos Noches.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten