vrijdag 29 november 2013

Dalat

Vanmorgen op zoek gegaan naar een clubje genaamd EasyRiders. Dit is een onafhankelijke groep mensen die toeristen de omgeving laten zien. Dat kun je zelf indelen hoe je het zelf wilt, alleen, achterop bij een van hun, of zelf rijden en zij rijden voorop. Wij hebben gekozen voor Loes achterop bij Mr Wings en ik zelf op het scootertje.
Mr Wings.

De bewaker van het toiletgebouw van een complex met tempel en tuinen.

Aangezien Dalat in het hooggebergte ligt van Vietnam komen hier watervallen te over voor. En de ene nog mooier dan de andere.

Tijdens de rit hebben we een lekker noodle soepje genoten. De knookjes van de kip kon je gewoon op de grond gooien. Daar wisten de rondlopende honden wel raad mee. 

Op het einde van de toer hebben we een tempel complex Linh Phood bezocht. Deze is net erg groot, maar verschrikkelijk mooi. De tempel is gemaakt in mozaïek, kapot glas, spiegels en gebroken serviesgoed.Willen niet weten hoeveel uren werk hierin zit.
Hieronder een kleine detail opname van een stukje tempel.

Morgen hebben we weer een toer op de planning staan met EasyDrivers. Weten alleen nog niet wat we willen, maar dat bedenken wij ons vanavond.

Tot morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten