vrijdag 4 november 2011

We naderen het einde


Hoi allemaal,

We naderen het einde, nog 4 keer ontbijten.

Loes wordt een echte spotter, zitten we te ontbijten vliegt ze in een keer op, DAAR GAAT IE,
een kakatoe dus, een gewone simpele "van der valk vogel" En ik vlug in de camera om de knaap vast te leggen, en hier onder staat hij.

Iemand een wok nodig,  Misschien een idee voor de duik club BBQ, we maken er een duik club WOK van ?
Hier kunnen wel een paar duikers uit eten.

Komen we in ons chalet, ja lekker decadent, ons chalet. Was er een klein buitje aan de geng. Dus toen we op het balkon zaten te genieten van de bliksem schichten en donderslagen, zagen we dat we weer eens nieuwe huisdieren hadden, Dus rap de camera erbij, en dit zijn dan door ons genoemd, Jip en Janneke. En lief dat ze waren, je had er geen kind aan. Geen herrie, kleinne luiers in de maat van een vloeitje, kortom, lekker rustige huisgenoten.


Vanochtend toen ikke was duiken is Loes een park wandeling gaan maken met een gids. En vanaf nu kan ook zij kompas lezen. Deze boom heeft zijn bladeren van oost naar west. Op Maleisie dan wel. Groeit die boom in Australie dan heeft hij zijn bladeren van zuid naar noord.

Tussen neus en lippen door nog even een vis adelaar door Loes op de foto vast gelegd.


En ikke moest het doen met een naaktslak,

Een grote dikke baracuda,

En nog zo een lelijke naaktslak.

Kortom, we hebben ons weer goed vermaakt.

De groenten en alaaf,

Tot morgen.

1 opmerking:

  1. Leuk die gekko's en al die angere deere die veer normaal op animal planet op der televies zeente!Wat geit 't sjnel, dat Marc sjrief, nog 4 kieƫr ontbijten...mer noe nog effekes geneten...Veer hubben weekend. ich mot ein examen opgave sjrieve...mer de groenten en alaaf teruuk!
    Muulkes Jacq.

    BeantwoordenVerwijderen