donderdag 21 oktober 2010

Derde dag rondreis

Vandaag zijn we begonnen met iets wat niet in de rondreis inbegrepen was. Het bezoeken van een vlinder park.

En dat wat op Loes haar schouder zit was enkele uren oud en Jorn uit Denemarken kan vertellen welke vlinder dit is.

En die grote jongen hiernaast is ook maar uren of een dag oud .
En bel wederom maar even met Jorn uit Denemarken wat voor een vlinder dit wel niet mag wezen.
Vanuit de vlinder door naar de rijstvelden. En zoals ik gisteren al vertelde, er zijn er best een hoop van te vinden op Bali, alleen de een is wat mooier dan de ander, en die waar wij voor poseren is wel een van de mooiere uitgestrekte rijst velden. Dit is niet uit te drukken op een foto hoe mooi het is. 


 En deze is ingezoomd, maar zonder zie 2. van zonet.
 En na het bezoeken van een mooie grote tempel zijn we bij de wilde apen uit gekomen. en voor een luttele 20.000 krijg je een mandje bananen en noten. Die je voorzichtig uit moet delen aan apen. Want dit is geen zoo, maar het zijn wilde apen. Alleen enigzins gewend aan mensen, maar meer ook niet.

Vanuit de apen zijn we afgedaald vanuit de bergen richting Lovina. Onderweg nog even douchen onder een waterval :-) om schoon gewassen naar het volgende hotel te gaan.

Het hotel had besloten om de kamer te upgraden naar een superior room.
Foto zijn thuis te bezichtigen. Maar het is een balzaal.!!!Morgen vroeg gaat om 05:30 lokale tijd de wekker want dan gaan we met een lokale piraat dolfijnen zoeken en snorkelen voor de kust van Lovina. Dan ontbijten en op naar weer een leuke dag. Die zal eindigen in CandiDasa.

De groeten en slaap lekker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten