vrijdag 20 november 2009

Dag 22: Laatste avond

20 november 2009

Ik kan weer een nieuwe ervaring bijschrijven op mijn lijstje. Of eentje afstrepen, wat je wilt.
Vandaag gedoken op een paar stierhaaien ( bullsharks) Samen met de witte en de tijger haai de meest aggressieve die er in de grote plons rond zwemmen. En ja, ze zie er echt gevaarlijk uit. Dit beestje wat wij zagen (van een meter of 4) lust een witpunt haai voor het ontbijt. Ook hebben we een gevecht moeten leveren met een groot aantal trekker vissen. Die krakken waren gewoon zo aggressief dat we ze van ons af moesten slaan. En dat is geen visserslatijn. Gisteren is er een duiker aangevallen en in zijn hoofd gebeten door een stel van die krakken. En die hadden vandaag schijnbaar zin in nog een stukje vlees, maar
toen kwan de stierhaai, en waren de trekkers pleite. Angsthazen dat het zijn. Anders wij wel........
Wij zijn vandaag trouwens uitgemaakt voor Italianen. Een stel op leeftijd dacht dat wij uit Italie kwamen omdat we een taal spraken die zij  niet konden thuisbrengen en vanwege onze huidskleur. Ik ben al veel gweest, maar nog geen Italiaan.
Vandaag de laatste avond in Mexico, morgen avond om deze tijd zijn we waarschijnlijk in Cuba voor een tussenstop. We hadden vandaag een nieuwe opmaak van het bed.

Wat een paar pes's allemaal kunnen betekenen.
Loes is tijdens et shoppen nog 2 vrienden tegen gekomen.

En het is vanavond zo tering benauwd dat je spontaan op je hoofd gaat staan.

Tot zo ver is het zeer geslaagd geweest in Mexico. We hebben een heerlijke twee en een halve week gehad. Zeker door de rondreis die we gemaakt hebben. Daar hebben we toch wel veel indrukken opgedaan.
Morgen vroeg melden we ons nog even vppr we vertrekken naar Limburg..
Buenos Noches

Geen opmerkingen:

Een reactie posten